Aanmelden Telefonische coaching

Past stoppen in een groep niet bij jou, maar zoek je wel het juiste steuntje in de rug om jouw stoppoging te laten slagen? Laat je dan via de telefoon begeleiden door een van onze ervaren coaches. 

Hoe werkt het?

Het traject bestaat uit 6 telefonische gesprekken van 20 minuten op momenten die jou goed uitkomen. Het kan zowel overdag als ’s avonds, afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainer en jouw agenda. Tussen de telefonische afspraken door is het mogelijk jouw coach te e-mailen of bellen op momenten dat je het moeilijk hebt.

Het voordeel van de telefonische coaching is dat het niet uitmaakt waar je zelf bent. Verder is onderstaande handig en leuk voor jou om te weten betreffende de telefonische coaching om te stoppen met roken:

Ervaringsverhaal

Wij kunnen wel vertellen hoe de telefonische coaching in elkaar zit, maar hoe mooi is het als een ex-deelnemer haar ervaring deelt. Elly was bereid haar inspirerende verhaal met ons te delen. Hieronder haar ervaring van roken tot stoppen en welke rol de telefonische coaching van SineFuma daarin mocht spelen.

Eén ding wist ik zeker..

Eén ding wist ik zeker: Als ik vóór mijn 62-ste verjaardag wilde stoppen met roken, ik dat niet alleen zou kunnen. Dat had ik al te vaak aan mijzelf bewezen. Ik heb 45 jaar gerookt, minstens 30 sigaretten per dag. Bij herhaling werden alle redenen telkens weer gebruikt om niet te stoppen: moeilijke tijden, veel stress, veel emoties, veel feestjes of veel teleurstellingen. Maar ook: vakantie, een nieuwe baan of niet willen aankomen. Waar koppelt een sigarettenverslaafde haar argumenten niet aan!
Ooit nam ik een brochure van SineFuma mee uit het ziekenhuis over stoppen met roken, met de gedachte: ‘’ Je weet maar nooit, misschien weten zij wél hoe het moet, maar nu nog niet, want ...’’ (zie boven).

Lees hier het volledige verhaal

Hoe zit het met de kosten & vergoedingen?

De stoppen-met-roken-begeleiding van SineFuma wordt door alle zorgverzekeraars volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Ook eventueel aanvullend gebruik van een nicotinevervanger of een stoppen-met-roken-medicijn wordt daarbij volledig vergoed.

Lees hier meer over vergoedingen.

Aanmelden?

Schrijf je hier in, zodat je binnenkort van start kunt gaan met jouw telefonisch coachingstraject om op een effectieve manier ondersteund te worden bij het stoppen met roken.

Hieronder een korte video die uitlegt wat de telefonische coaching inhoudt.