Laatste informatie over de gevolgen van het Corona-virus op onze stoppen met roken begeleiding  Lees meer

Aanmelden Digitale Coaching

Wilt u graag stoppen en daarbij begeleid worden door een coach? Maar past telefonische coaching niet bij u en/of is er geen coach bij u in de buurt beschikbaar? Dan kunt u zich bij ons aanmelden voor digitale coaching. Deze vernieuwende manier van coachen gaat via een app op uw telefoon of tablet. De digitale coaching bestaat enerzijds uit een app en anderzijds uit persoonlijke ondersteuning van je eigen stoppen met roken coach. Dankzij een samenwerking met SenseHealth kunnen wij op een verantwoorde manier via de 'NiceDay' app deze manier van coachen aanbieden.

Hoe werkt het?

Het traject bestaat uit 6 videogesprekken van 15 minuten met behulp van de 'NiceDay' App. Het kan zowel overdag als ’s avonds, afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainer en uw agenda. Aanvullend gebruik van een nicotinevervanger of medicijn wordt aanbevolen en vergoed door zorgverzekeraars. De app biedt een aantal interessante extra's zoals:

  • De mogelijkheid om te chatten met uw coach op momenten dat u het moeilijk heeft
  • Een dagboek waarin u kunt registreren hoe u zich voelt
  • Alle informatie, tips, handvatten en ondersteuning zijn zichtbaar in deze app

Het voordeel van de digitale coaching is dat u via de app altijd in contact staat met uw coach, alle ontvangen informatie kan teruglezen en het niet uitmaakt waar u zelf bent als u maar een goede 4G of WIFI internetverbinding heeft.

Deze manier van coachen is voor ons nog dermate nieuw dat er nog geen succespercentages of  beschikbaar zijn. Zodra die er zijn, worden die hier uiteraard benoemd.

Hoe zit het met de kosten & vergoedingen?

De stoppen met roken begeleiding van SineFuma wordt door het merendeel van de zorgverzekeraars volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Ook eventueel aanvullend gebruik van een nicotinevervanger of een stoppen-met-roken medicijn wordt daarbij volledig vergoed.

Bekijk hier of uw zorgverzekeraar onze begeleiding vergoedt.

Aanmelden?

Schrijf u hier in, zodat u binnenkort van start kunt gaan met uw digitale coachingstraject om op een effectieve manier ondersteund te worden bij het stoppen met roken.

digitale coaching stoppen met roken