Onze stoppen met roken programma's en het Corona-virus   Lees meer   

Aanmelden Digitale Coaching

Wil je graag stoppen en daarbij begeleid worden door een coach? Maar past telefonische coaching niet bij je en/of is er geen coach bij jou in de buurt beschikbaar? Dan kun je je bij ons aanmelden voor digitale coaching. Deze vernieuwende manier van coachen gaat via een app op jouw telefoon of tablet. De digitale coaching bestaat enerzijds uit een app en anderzijds uit persoonlijke ondersteuning van je eigen stoppen met roken coach. Dankzij een samenwerking met SenseHealth kunnen wij op een verantwoorde manier via de 'NiceDay' app deze manier van coachen aanbieden.

Hoe werkt het?

Het traject bestaat uit 6 videogesprekken van 15 minuten met behulp van de 'NiceDay' App. Het kan zowel overdag als ’s avonds, afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainer en jouw agenda. Aanvullend gebruik van een nicotinevervanger of medicijn wordt aanbevolen en vergoed door zorgverzekeraars. De app biedt een aantal interessante extra's zoals:

  • De mogelijkheid om te chatten met jouw coach op momenten dat je het moeilijk hebt
  • Een dagboek waarin je kunt registreren hoe je je voelt
  • Alle informatie, tips, handvatten en ondersteuning zijn zichtbaar in deze app

Het voordeel van de digitale coaching is dat je via de app altijd in contact staat met jouw coach, alle ontvangen informatie kan teruglezen en het niet uitmaakt waar je zelf bent als je maar een goede 4G of WIFI internetverbinding hebt.

Deze manier van coachen is voor ons nog dermate nieuw dat er nog geen succespercentages beschikbaar zijn. Zodra die er zijn, worden die hier uiteraard benoemd.

Hoe zit het met de kosten & vergoedingen?

De stoppen met roken begeleiding van SineFuma wordt door het merendeel van de zorgverzekeraars volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Ook eventueel aanvullend gebruik van een nicotinevervanger of een stoppen-met-roken medicijn wordt daarbij volledig vergoed.

Bekijk hier of jouw zorgverzekeraar onze begeleiding vergoedt.

Aanmelden?

Schrijf je hier in, zodat je binnenkort van start kunt gaan met jouw digitale coachingstraject om op een effectieve manier ondersteund te worden bij het stoppen met roken.

digitale coaching stoppen met roken