Laatste informatie over de gevolgen van het Corona-virus op onze stoppen met roken begeleiding  Lees meer

"Ik wil stoppen met roken!", horen wij elke dag. Maar hoe kunt u dat het beste doen? Door dit te lezen heeft u al een belangrijke stap gezet naar een rookvrije toekomst. U neemt namelijk de moeite om naar onze website te komen omdat u overweegt te stoppen met roken. Kijk daarom eens rustig rond.

U vindt hier ons aanbod van groepstraining, telefonische coaching en persoonlijke begeleiding. Of lees de stoppen met roken ervaringen van ex-deelnemers. Doe de stoppen met roken test om te weten in welke mate u verslaafd bent aan nicotine. Misschien wilt u ook weten of er kosten aan verbonden zijn. Lees daarom meer over de vergoedingen.

Direct aanmelden?

U kunt zich uiteraard ook direct aanmelden voor één van onze 'Rookvrij! Ook jij?' begeleidingstrajecten. Klik op groepstraining, telefonische coaching of persoonlijke begeleiding om direct naar de betreffende aanmeldpagina te gaan. 

Wilt u de informatie over ons stoppen met roken aanbod eens rustig doorlezen? Download dan onderstaand de 'Rookvrij! Ook jij?' folder.

 2017-06-21 13_55_26-.png

ex-roker2.jpg

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier

Rookvrij bedrijf

Creëer een optimale werksituatie voor medewerkers, verhoog productiviteit en verlaag verzuimkosten met een doordacht rookbeleid op het werk.

Lees het hier