"Ik wil stoppen met roken!", horen wij elke dag. Maar hoe kun je dat het beste doen? Door dit te lezen heb je al een belangrijke stap gezet naar een rookvrije toekomst. Je neemt namelijk de moeite om naar onze website te komen omdat je overweegt te stoppen met roken. Kijk daarom eens rustig rond.

Je vindt hier ons aanbod van groepscursussen (op locatie of online) en individuele coaching: telefonisch, digitaal (beeldbellen) of op locatie. Lees ook de stoppen met roken ervaringen van ex-deelnemers. Of doe de stoppen met roken test om te weten in welke mate je verslaafd bent aan nicotine. Misschien wil je ook weten of er kosten aan verbonden zijn? Bijna iedereen krijgt alles volledig vergoed vanuit de zorgverzekeraars. Je hoeft daarbij ook niets voor te schieten. Lees daarover meer bij onze vergoedingenpagina.

Direct aanmelden?

Je kunt je uiteraard ook direct aanmelden voor één van onze 'Rookvrij! Ook jij?' begeleidingstrajecten. Klik op groepstraining, telefonische coaching, digitale coaching of individuele coaching op locatie om direct naar de betreffende aanmeldpagina te gaan. 

Wil je de informatie over ons stoppen met roken aanbod eens rustig doorlezen? Download dan onderstaand de 'Rookvrij! Ook jij?' folder.

 2017-06-21 13_55_26-.png

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier

Geld verdienen?

Hoeveel euro's bespaar je als je kiest voor een rookvrij leven? Laat de 'wat bespaar ik met een rookvrij leven' calculator zijn werk doen en kom er snel achter!

Aan de slag