Onze stoppen met roken programma's en het Corona-virus   Lees meer   

"Ik wil stoppen met roken!", horen wij elke dag. Maar hoe kun je dat het beste doen? Door dit te lezen heb je al een belangrijke stap gezet naar een rookvrije toekomst. Je neemt namelijk de moeite om naar onze website te komen omdat je overweegt te stoppen met roken. Kijk daarom eens rustig rond.

Je vindt hier ons aanbod van groepscursussen (op locatie of online) en individuele coaching: telefonisch, digitaal (beeldbellen) of op locatie. Lees ook de stoppen met roken ervaringen van ex-deelnemers. Of doe de stoppen met roken test om te weten in welke mate je verslaafd bent aan nicotine. Misschien wil je ook weten of er kosten aan verbonden zijn? Bijna iedereen krijgt alles volledig vergoed vanuit de zorgverzekeraars. Je hoeft daarbij ook niets voor te schieten. Lees daarover meer bij onze vergoedingenpagina.

Direct aanmelden?

Je kunt je uiteraard ook direct aanmelden voor één van onze 'Rookvrij! Ook jij?' begeleidingstrajecten. Klik op groepstraining, telefonische coaching, digitale coaching of persoonlijke begeleiding om direct naar de betreffende aanmeldpagina te gaan. 

Wil je de informatie over ons stoppen met roken aanbod eens rustig doorlezen? Download dan onderstaand de 'Rookvrij! Ook jij?' folder.

 2017-06-21 13_55_26-.png

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier

Rookvrij bedrijf

Creëer een optimale werksituatie voor medewerkers, verhoog productiviteit en verlaag verzuimkosten met een doordacht rookbeleid op het werk.

Lees het hier