Onze stoppen met roken programma's en het Corona-virus   Lees meer   

Als je wilt stoppen met roken is het prettig als je er niet alleen voor staat. Maak het jezelf daarom makkelijker en meld je aan voor een 'Rookvrij! Ook jij?' stoppen met roken cursus bij jou in de buurt of online. In een groep kun je elkaar steunen en heb je namelijk één gemeenschappelijk doel: stoppen met roken!

Klik hier voor meer informatie over de groepscursus

Aanmelden voor jouw stoppen met roken cursus

Je bent meer dan welkom op onze locaties. Mocht er echter geen groepstraining bij jou in de regio beschikbaar zijn of zijn er andere redenen dat je liever vanuit huis de groepscursus volgt, kan je meedoen met de online cursus. Daarvoor heb je een camera en geluid op je computer en stabiel Internet nodig.

Wil je mee doen met een groepscursus op locatie? Kies hieronder op de landkaart welke groepstraining bij jou in de buurt van start gaat. Onder de kaart staat ook een overzicht van alle beschikbare locaties per provincie. Klik op een beschikbare cursus om je aan te melden.

Hieronder een overzicht van de beschikbare cursussen op locatie

Noord-Brabant

 

Hoe werkt de stoppen met roken cursus?

In 7 bijeenkomsten van 1,5 uur ga je op locatie of online in groepsverband stoppen met roken. Na twee weken voorbereiding stop je op de 3e bijeenkomst gezamenlijk met roken. Vervolgens krijg je nog een maand begeleiding van onze ervaren trainers om die eerste moeilijke weken goed door te komen. Dit doen ze via een bewezen effectieve methode, die in Engeland op universiteiten is ontwikkeld. Verder is onderstaande handig of leuk voor jou om te weten over deze groepstraining stoppen met roken:

  • Vergoed door zorgverzekeraars
  • 81% is na afloop rookvrij, 40% is na 1 jaar rookvrij
  • 99,3% van de deelnemers is na afloop tevreden over de training
  • Ex-deelnemers geven de training een gemiddelde waardering van 8,9
  • Gegeven door enthousiaste gecertificeerde trainers
  • Opgenomen in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving over wat je van de groepstraining kan verwachten.

Hoe zit het met de kosten & vergoedingen?

De stoppen met roken begeleiding van SineFuma wordt door het merendeel van de zorgverzekeraars volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Ook eventueel aanvullend gebruik van een nicotinevervanger of een stoppen-met-roken medicijn wordt daarbij volledig vergoed.

Bekijk hier of jouw zorgverzekeraar jouw stoppen met roken cursus vergoedt.

Meer weten?

Neem een kijkje bij de meest gestelde vragen of kijk ter inspiratie bij SineFuma in de media en hopelijk vind je daar de aanvullende informatie die je zoekt. Mocht je toch nog meer willen weten, wij helpen je graag! Neem daarom gerust contact met ons op.

 

stoppen met roken ah tilburg

stoppen met roken brunssum

stoppen met roken den bosch

stoppen met roken den haag

stoppen met roken eindhoven

stoppen met roken gouda

stoppen met roken den haag de doc

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier

Rookvrij bedrijf

Creëer een optimale werksituatie voor medewerkers, verhoog productiviteit en verlaag verzuimkosten met een doordacht rookbeleid op het werk.

Lees het hier