Verwijzen patiënt

U weet beter dan wie ook hoe slecht roken is en wat de negatieve gevolgen voor de gezondheid zijn. SineFuma wil u graag ondersteunen om uw patiënten zo goed mogelijk te begeleiden naar een rookvrij leven. Ook uw patiënten die andere rookwaren, zoals e-sigaretten ('vapen') of sigaren gebruiken, kunnen wij begeleiden. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Verwijzen patiënten

U kunt uw patiënten op een makkelijke manier verwijzen naar een van de volgende trajecten:

 • Groepstrainingen
  • op locatie
  • online
 • Individuele coaching
  • op locatie
  • telefonisch
  • digitaal

Verwijzen kan via de blauwe knop bovenaan deze pagina.

Academie Rookvrij!

Bent u praktijkondersteuner, (long)verpleegkundige, of een andere zorgverlener die stoppen-met-roken-zorg verleent? Via onze Academie kunt u zich bijscholen, zodat u uw patiënten optimaal kunt begeleiden en volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stoppen met roken.
Als individuele zorgverlener kunt u deelnemen aan onze online publieke nascholingen.
Voor groepen is het mogelijk dat wij online of bij u op locatie een nascholing komen geven.
Onze nascholingen zijn geaccrediteerd bij de NVvPO en bij Het Kwaliteitsregister V&V / Register Zorgprofessionals (V&VN) . Een aantal scholingen zijn ook geaccrediteerd bij het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken (KABIZ).

Lees meer...

Informatiemateriaal

U wilt patiëntenfolders of posters ontvangen om ons aanbod onder de aandacht te brengen? Vul eenvoudig dit formulier in en wij sturen het kosteloos per post toe.

Kwaliteit

Naast opname in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken en het Loket voor Gezond Leven, doen wij er alles aan om de kwaliteit van ons aanbod voortdurend te optimaliseren. Dat dit lukt, blijkt ook wel uit onze succespercentages.
Lees meer..

Samenwerking

Wij zijn verheugd dat wij met meerdere zorggroepen, ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en GGD’en mogen samenwerken om zo veel mogelijk mensen rookvrij te krijgen. Wilt u eens van gedachten wisselen om te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op met Maaike van Kessel, relatiemanager SineFuma, via:
E-mail: maaikevankessel@sinefuma.com
Telefoon: 076 - 88 95 195