Laatste informatie over de gevolgen van het Corona-virus op onze stoppen met roken begeleiding  Lees meer

Rookvrij personeel

Vitaliteit omhoog? Ziekteverzuim omlaag? Meer productivititeit? Langer doorwerken?

Stoppen met roken heeft een positieve invloed op alle bovenstaande onderwerpen, dus waarom zou u het niet stimuleren en faciliteren? Wij kunnen helpen en regelen de rest! U krijgt volledig inzicht in de succespercentages en tevredenheid van uw deelnemers. Ook kunt u ervaren dat de productiviteit van de gestopte werknemers omhoog gaat (3 rookpauzes per dag staat gelijk aan 3 weken extra vakantie per jaar). Dankzij onze afspraken met zorgverzekeraars bestaat de mogelijkheid dat ons aanbod gedeeltelijk wordt vergoed voor uw organisatie.

Wij zijn volledig gespecialiseerd in stoppen met roken begeleiding. Het is mogelijk uw werknemers via onze 'Rookvrij! Ook jij?' incompany groepstrainingen of onze telefonische coachingstrajecten te laten stoppen met roken. Onze bewezen effectieve 'Rookvrij! Ook jij?' methode is afkomstig uit Engeland, en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Om rokers te motiveren en adviseren kunt u bij ons een informatiebijeenkomst en/of een marktkraam aanbieden.

Wij hebben in de loop der tijd veel expertise opgebouwd met het aanbieden, afronden en monitoren van bedrijfstrainingen. Deze opgebouwde (internationale) kennis en ervaring stellen wij graag aan u en uw rokende medewerkers ter beschikking.

Lees hier de meerwaarde van het ondersteunen van uw medewerkers naar een rookvrij leven.

Rookvrij bedrijf

Ook uw bedrijf volledig rookvrij?

We zien dat tegenwoordig steeds meer bedrijven de keuze maken om volledig of gedeelteijk rookvrij te worden. Er zijn geen rookplekken meer aanwezig, binnen en/of rondom de bedrijfslocatie. Wij vinden dit natuurlijk een fantastische stap, maar ook een enorme uitdaging. Er moet met veel zaken rekening worden gehouden, van communicatie tot beleid en documentatie. Het rookvrij worden is een proces waarover goed nagedacht moet worden en waarbij enige expertise gewenst is. In de link hieronder vindt u alvast een eerste stappenplan, op weg naar een rookvrij bedrijf.

stappenplan rookvrij bedrijf

Interesse om rokende medewerkers een rookvrije toekomst te geven?

U kunt direct contact met ons opnemen, informatie aanvragen of eerst eens een aantal referenties bekijken.

Laat u inspireren!

Wij geven u graag een aantal goede redenen om stoppen met roken actief in uw beleid of arboplan op te nemen en uw werknemers te ondersteunen om te stoppen met roken. Wilt u ons aanbod eerst eens rustig doorlezen? Download hieronder onze flyer of vraag onze volledige brochure aan met een overzicht van al onze diensten met bijbehorende tarieven.

2017-06-21 10_49_56-SineFume-leafletA4-highres.pdf - Adobe Acrobat Reader DC.png

ex-roker5.jpg

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier

Rookvrij bedrijf

Creëer een optimale werksituatie voor medewerkers, verhoog productiviteit en verlaag verzuimkosten met een doordacht rookbeleid op het werk.

Lees het hier