Rookvrij personeel

Vitaliteit omhoog? Ziekteverzuim omlaag? Meer productivititeit? Langer doorwerken?

Stoppen met roken heeft een positieve invloed op alle bovenstaande onderwerpen, dus waarom zou je het niet stimuleren en faciliteren? Wij kunnen helpen en regelen de rest! Je krijgt volledig inzicht in de succespercentages en tevredenheid van jouw deelnemers. Ook kun je ervaren dat de productiviteit van de gestopte werknemers omhoog gaat (3 rookpauzes per dag staat gelijk aan 3 weken extra vakantie per jaar). Dankzij onze afspraken met zorgverzekeraars bestaat de mogelijkheid dat ons aanbod gedeeltelijk wordt vergoed voor jouw organisatie.

Wij zijn volledig gespecialiseerd in stoppen-met-roken-begeleiding. Het is mogelijk jouw werknemers via onze incompany 'Rookvrij! Ook jij?'-groepstrainingen of onze telefonische coachingstrajecten te laten stoppen met roken. Ook werknemers die andere rookwaren, zoals e-sigaretten ('vapen') of pijptabak gebruiken, kunnen wij begeleiden.

Onze bewezen effectieve 'Rookvrij! Ook jij?'-methode is afkomstig uit Engeland en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Om rokers te motiveren en adviseren, kun je bij ons een bijeenkomst 'In gesprek over roken' en/of een informatiestand aanbieden.

Wij hebben in de loop der tijd veel expertise opgebouwd met het aanbieden, afronden en monitoren van bedrijfstrainingen. Deze opgebouwde (internationale) kennis en ervaring stellen wij graag aan jou en jouw rokende medewerkers ter beschikking.

Lees hier de meerwaarde van het ondersteunen van jouw medewerkers naar een rookvrij leven.

Rookvrij bedrijf

Ook jouw bedrijf volledig rookvrij?

We zien dat tegenwoordig steeds meer bedrijven de keuze maken om volledig of gedeeltelijk rookvrij te worden. Er zijn geen rookplekken meer aanwezig, binnen en/of rondom de bedrijfslocatie. Wij vinden dit natuurlijk een fantastische stap, maar ook een enorme uitdaging. Er moet met veel zaken rekening worden gehouden, van communicatie tot beleid en documentatie. Het rookvrij worden is een proces waarover goed nagedacht moet worden en waarbij enige expertise gewenst is. 

Interesse om rokende medewerkers een rookvrije toekomst te geven?

Je kunt direct contact met ons opnemen, informatie aanvragen of eerst eens een aantal referenties bekijken.

Laat je inspireren!

Wij geven je graag een aantal goede redenen om stoppen met roken actief in jouw beleid of arboplan op te nemen en jouw werknemers te ondersteunen om te stoppen met roken. Wil je ons aanbod eerst eens rustig doorlezen? Download hieronder onze flyer of vraag onze volledige brochure aan met een overzicht van al onze diensten met bijbehorende tarieven.

SineFuma stoppen met roken voor bedrijven

Creëer een optimale werksituatie voor medewerkers, verhoog productiviteit en verlaag verzuimkosten met een doordacht rookbeleid op het werk.

Lees het hier