Vitaal Transdev zet zich in voor de gezondheid en vitaliteit van alle collega’s. Wij vinden het daarom belangrijk om medewerkers die willen stoppen met roken, daarbij te ondersteunen. Daarom bieden wij samen met SineFuma verschillende vormen van professionele begeleiding. Zo is er altijd een methode die bij je past.

Samen stoppen met anderen (online of op locatie)

Van collega’s die hebben deelgenomen aan het Stoptober-traject hebben we vernomen dat het stoppen met roken in groepsverband echt een aanrader is. Je kunt elkaar motiveren, je staat er niet alleen voor en dat is fijn! SineFuma biedt deze mogelijkheid ook aan met openbare groepstrainingen. Deze worden online aangeboden maar als je het fijner vindt, kan je er ook voor kiezen om dit op een locatie te gaan doen. De groepstrainingen bestaan uit 7 bijeenkomsten van ca. 1,5 uur.

Individuele coaching (digitaal, op locatie of telefonisch)

Liever niet in groepsverband aan de slag? Dan kun je ook voor individuele coaching kiezen! Je hebt dan 6 privégesprekken met je persoonlijke coach van ca 20 minuten. Dit kan digitaal, op locatie of telefonisch.

Kosten

100% gratis!
Dit traject wordt door bijna alle zorgverzekeraars volledig vergoed. En wanneer dit niet zo is, zal Vitaal Transdev de kosten op zich nemen.
Ook partners kunnen deelnemen als de zorgverzekeraar samenwerkt met Sinefuma. Transdev vergoedt geen eventuele extra kosten voor partners.

Inschrijfformulier

Ben je enthousiast? Als je onderstaand formulier invult, neemt SineFuma binnen drie werkdagen contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden voor professionele begeleiding te bespreken. Houd er rekening mee dat je tussen 09.00-17.00u gebeld wordt vanaf telefoonnummer 076-88 951 95. Als de begeleiding je aanspreekt, kun je aan de slag om hopelijk snel van een rookvrij, vitaler leven te genieten!

Meer informatie over alle mogelijkheden vind je alvast in deze folder.


vul aub uw geslacht in
Vul aub uw naam in
Vul aub uw woonplaats in
Vul aub uw e-mailadres in.
Ongeldige invoer
Graag nog invullen waar je werkzaam bent
Locatie waar je werkzaam bent
Graag nog invullen waar je interesse in hebt
Maak aub je keuze
Opmerkingen