Onze stoppen met roken programma's en het Corona-virus   Lees meer   

Klaar Wakker

Mijn liefde voor mensen en voor het coachingsvak komt uitstekend tot haar recht in het werken als telefonisch coach en groepstrainer bij SineFuma.

Ik ben gewend mensen 'face to face' te coachen, maar het heeft me verrast hoe fijn het is om telefonisch contact te maken. Elk mens heeft haar of zijn eigen verhaal en elke roker rookt anders en stopt anders. Om hierop aan te sluiten geeft mij veel plezier en voldoening. Ik ben heel blij dat ik deze ervaring nu bij SineFuma in kan zetten. Er is veel deskundigheid binnen SineFuma en alle coaches en trainers ontvangen een gedegen opleiding en materiaal om mee te werken.

Ik ben van oorsprong sociaal wetenschapper en heb veel begeleidende en coachende functies gehad, onder andere bij Slachtofferhulp. Mijn interesse gaat uit naar gedragsverandering, emotieregulatie en aspecten van verslaving. Mijn drijfveer in het begeleiden van mensen is ze te ondersteunen zodat ze zelf weer aan het roer gaan staan en trots zijn op zichzelf.

Inloggen Trainers

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier