Onze stoppen met roken programma's en het Corona-virus   Lees meer   

Karlijn Rovers

Ik wil rokers die willen stoppen met roken inspireren en ondersteunen om de stap naar een nieuw rookvrij leven te kunnen en durven nemen.

De meeste rokers weten wel dat roken ontzettend ongezond is. De drempel om te stoppen voelt vaak huizenhoog. Die sigaret voelt voor veel rokers als houvast. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 90% van de rokers wil stoppen met roken. Omdat ze weten dat roken niet goed voor ze is. Er is nu eenmaal een verschil tussen weten en doen. Er is moed, motivatie en vertrouwen voor nodig om het besluit te kunnen nemen om de sigaret uit je leven te bannen. Zelf ben ik 10 jaar geleden gestopt. Wat een bevrijding, opluchting en besparing was dat!
Bij SineFuma geef ik nu groepstrainingen, telefonische coaching, persoonlijke begeleiding en voorlichting. Dat doe ik met veel plezier en enthousiasme. Ik denk echt dat iedereen kan stoppen met roken! Je moet het natuurlijk zelf doen.. maar het gaat gemakkelijker als je daarbij steun krijgt. Stoppen met roken kan gepaard gaan met emoties als twijfel, angst, onzekerheid. Om dat aan te gaan heb je lef nodig. Je bent daarin niet alleen. Ik zoek met je naar een manier die bij jou past. Ik denk graag met je mee! Stoppen via de ‘Rookvrij! Ook jij?-methode’ heeft al veel rokers succesvol geholpen om te stoppen!
Het enthousiasme en de trots van de deelnemers die gestopt zijn na afloop zijn voor mij elke keer weer een nieuwe inspiratie. Door de juiste voorbereiding en het samen plannen van jouw stopdag ligt er ook voor jou een rookvrije toekomst in het verschiet. Wie niet waagt.. wie niet wint!

 

Inloggen Trainers

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier