Laatste informatie over de gevolgen van het Corona-virus op onze stoppen met roken begeleiding  Lees meer

José Baks

Het is inmiddels alweer 18 jaar geleden dat ik die straffe roker was. Wat wilde ik graag stoppen en hoe vaak ben ik toen, ondanks al het hoesten, piepen... 

en weten van de risico’s, toch weer begonnen. Uiteindelijk heb ik mijn 28-jarige verslaving weten te overwinnen. Het was een eenzaam avontuur.Wat ik zo mooi vind om te zien als freelancer in de groepstrainingen is hoeveel positieve energie het geeft en hoe stimulerend het werkt om samen te stoppen en dat dat de slagingskans enorm verhoogt. Dit proces begeleiden, de informatie verstrekken en het motiveren van mensen vind ik erg boeiend.

In mijn dagelijks werk als trainer/coach werk ik zowel in groepsverband als individueel op het gebied van verandering over het maken van nieuwe keuzes. Ik nodig je uit om deel te nemen. Het kan je zoveel opleveren. Vrij van rookverslaving worden. De kans dat het je gaat lukken is met begeleiding vele malen groter. Ik heb er zin in!

Inloggen Trainers

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier