Onze stoppen met roken programma's en het Corona-virus   Lees meer   

Ingrid Gerritsma

Als ex-roker weet ik hoe het is om te stoppen met roken. Een enorme stok achter de deur was voor mij hierbij het zelf gaan geven van de training ‘Rookvrij! Ook jij?’.

Wat een vrijheid levert stoppen met roken op. De groepsondersteuning en groepsdynamica binnen deze training zijn prachtig om mee te maken en bijzonder ondersteunend met natuurlijk een veel grotere kans van slagen om er echt helemaal van af te blijven.

Ik geef hiernaast trainingen op het gebied van preventie van ongewenste omgangsvormen (denk hierbij aan o.a. pesten en seksuele intimidatie) en het voorkomen van grensoverschrijdingen op het gebied van seksualiteit, waaronder daderbehandeling van jeugdige zedendelinquenten. Ook allemaal ongewenst gedrag. Enorm waardevol om een bijdrage te kunnen leveren aan het voorkomen hiervan.

Graag ondersteun en begeleid ik mensen van zeer diverse achtergronden in het proces om de verslaving van het roken achter zich te laten.

Inloggen Trainers

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier