Onze stoppen met roken programma's en het Corona-virus   Lees meer   

Ineke Kuiper

Preventie is het sleutelwoord in mijn werk als trainer. Naast mijn werk voor 'Rookvrij! Ook jij?' geef ik als trainer uitvoering aan de Educatieve Maatregel Alcohol en Verkeer 

en coach ik kinderen in een echtscheidingssituatie. Op het gebied van gezondheidsbevordering merk ik dat gedragsverandering één van de moeilijkste dingen is voor een mens. Ook al is het in het belang van onze gezondheid, iets veranderen in ons gedrag is heel complex en vraagt om ontzettend veel wilskracht. Maar als het lukt je gedrag in de gewenste richting te veranderen, betekent het wel een geweldige overwinning op jezelf!

Ik vind het moedig als mensen de stap nemen om te stoppen met roken. Met de groepstraining 'Rookvrij! Ook jij?' kies je voor de juiste ondersteuning. Een groep is vaak een heel goede en ondersteunende leeromgeving, een stimulans en een flinke stok achter de deur. Ik vind het boeiend om als trainer een eindje mee te mogen lopen met iemand op weg naar een gezonder en prettiger leven, een leven waarin roken geen plaats meer heeft. Wat een (heerlijke) tijd zal dat opleveren!

Inloggen Trainers

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier