Onze stoppen met roken programma's en het Corona-virus   Lees meer   

Gerrie van Til

Niet iedere roker die wil stoppen kan dat zomaar even doen. En hoe fijn is het dan om te ervaren wat mijn bijdrage in de Stoppen met Roken begeleiding kan betekenen.

Sinds 1979 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg waarvan de laatste 25 jaar in een huisartsenpraktijk. Daar ben ik praktijkondersteuner wat inhoudt dat ik onder andere mensen begeleid met astma en COPD. Wat ik heel erg leuk vind aan mijn vak is de Stoppen Met Roken begeleiding. Sinds 2017 begeleid ik nu groepen via SineFuma. Hoe fijn is het om te ervaren wat begeleiding kan betekenen. En eerlijk is eerlijk, niet altijd, maar echt wel bijna altijd kom ik vol energie terug van die avonden. Er is gelachen, er is geleerd, er is verwonderd, er is vertrouwen gekregen. Maar vooral…wat is het fijn om te stoppen met roken in groepsverband (vooraf ertegen opzien, achteraf heel erg blij). Mijn motto is: “meer dan je best kun je niet doen”. Kom naar de Rookvrij! Ook jij? groep en laat je verrassen.

 

 

Inloggen Trainers

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier