Onze stoppen met roken programma's en het Corona-virus   Lees meer   

Fien Huige

We weten allemaal best dat roken ongezond is. Het is alleen zo lastig om in een druk leven waarin aan alle kanten aan je getrokken wordt, te gaan stoppen met roken.

Roken zit voor de meeste rokers verweven in (bijna) alles wat ze doen en voor een groot aantal rokers ook al (bijna) hun hele leven! Stel je dat eens voor. De meeste rokers zouden graag rookvrij willen zijn, maar hebben geen idee hoe…
Het is mijn passie om rokers te ondersteunen om zich te bevrijden uit het vangnet van deze verslaving en te leren hun leven rookvrij te leven.
Deze passie vond zijn oorsprong in 1993 toen ik begon met het geven van groepstrainingen stoppen met roken. Groepstrainingen hebben een extra dimensie. Iedere roker is uniek, in een groep is er echter onderling veel (h)erkenning, steun en plezier. Er worden tips uitgewisseld en ook de groepsdruk werkt positief in het bereiken van het -gezamenlijke- doel, namelijk: rookvrij leven.
Dat gun ik jou ook, dus: pak je kans en doe mee!

Inloggen Trainers

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier