Onze stoppen met roken programma's en het Corona-virus   Lees meer   

Als fysiotherapeut en leefstijl- en stoppen met rokencoach begeleid ik mensen bij het maken van goede keuzes. In mijn ogen is dat je dingen op een dag zo doet dat je ’s avonds ontspannen en tevreden naar bed gaat en fit weer op staat.

Het stoppen met roken is een intensieve verandering. Ik geef je graag begeleiding naar een rookvrij en gezond(er) te leven.

Waarom wil ik mensen ondersteunen bij het stoppen met roken? Het begeleiden is een boeiend proces. 

Als longverpleegkundige ben ik werkzaam in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. 

Ik vind het waardevol om extra ondersteuning te kunnen bieden, samen te zoeken naar een geschikt hulpmiddel en mensen naar een rookvrij leven te begeleiden!

Ik ben al 25 jaar een enthousiaste leefstijlcoach. Wil jij zelf bijdragen aan je gezondheid en vind je dat nog niet zo gemakkelijk?

Waarom zou je deelnemen aan de training 'Rookvrij! Ook jij?'? Kansen liggen er voor iedereen, maar het gaat erom of je ze aanpakt of laat liggen. Jij bepaalt dit zelf......

Ik ben een gepassioneerde trainer/coach met veel ervaring. Elke nieuwe cliënt is weer interessant, dit werk verveelt nooit!

We weten allemaal best dat roken ongezond is. Het is alleen zo lastig om in een druk leven waarin aan alle kanten aan je getrokken wordt, te gaan stoppen met roken.

Alles is mogelijk als je er zelf maar in gelooft! Iedereen kan namelijk stoppen met roken, daar ben ik echt van overtuigd.

In 2004 ben ik gestart met het opzetten van een Stoppen met Roken poli in Tergooi-ziekenhuizen.

Ik vind het enorm dapper wanneer je van plan bent om te gaan stoppen en ik ben zeer gemotiveerd om hierbij te helpen!

In 2005 zelf gestopt, inmiddels werkzaam als gezondheidsdeskundige. In mijn praktijk kom ik regelmatig mensen tegen die het stoppen met roken heel moeilijk vinden.

Hé hallo, dus jij wilt graag een rookvrije toekomst? Mag ik je daarin begeleiden? Stoppen met roken is namelijk een intensief proces en ik geef je daar graag ondersteuning bij.

Niet iedere roker die wil stoppen kan dat zomaar even doen. En hoe fijn is het dan om te ervaren wat mijn bijdrage in de Stoppen met Roken begeleiding kan betekenen.

Na de opleiding tot verpleegkundige volgde ik de longspecialisatie in Nieuwegein. In 2007 heb ik in Rotterdam de masteropleiding tot verpleegkundig specialist afgerond. 

Sinds 2013 ben ik via mijn toenmalige werk als longverpleegkundige in aanraking gekomen met de hulp bij stoppen met roken. Al snel had ik door dat daar mijn passie ligt. 

Als longverpleegkundige vroeg ik me vaak af hoe ik mensen kon helpen rookvrij te worden. Daarom ben ik opgeleid tot 'Rookvrij! Ook jij?' coach en heb ik ter verdieping ook de opleiding Tabakologie (universiteit van Brussel) afgerond.

Door coaching te geven aan mensen die graag willen stoppen met roken, wil ik een bijdrage leveren aan een gezonder leven zonder roken.

Veel mensen hebben hulp nodig bij het stoppen met roken en zonder deze hulp zijn de kansen op een geslaagde stop poging aanmerkelijk kleiner.

Met jouw motivatie en mijn expertise moeten wij samen kunnen komen waar jij wilt zijn. Mijn werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit en vooral een flinke dosis enthousiasme.

Wat een bevrijding als je die sigaret kunt loslaten, en je hoeft het niet alleen te doen.

Stoppen met roken is een mooi en soms zwaar veranderingsproces. Het helpt als iemand dan naar je luistert, je steunt en met je meedenkt. Ik doe dit met veel enthousiasme en betrokkenheid, want ik gun jou een rookvrij leven!

Als ex-roker weet ik hoe het is om te stoppen met roken. Een enorme stok achter de deur was voor mij hierbij het zelf gaan geven van de training ‘Rookvrij! Ook jij?’.

Elke keer is het weer een feestje wanneer iemand kan zeggen: "Ik ben een maand rookvrij".

Ik gun mensen een gezonder leven en vind het mooi om rokers te begeleiden om te stoppen met deze verslaving.

Nadat ik, na meerdere stoppogingen, rookvrij werd met hulp van een training Rookvrij Ook jij, realiseerde ik me pas hoeveel rust en vrijheid het stoppen mij gegeven heeft!

Roken is een echte verslaving. Stoppen met roken is echter zeker mogelijk.

Een leuke kant van mijn werk als klantenadviseur is contact hebben met mensen. Dit spreekt mij aan.

Toen ik hoorde, dat er binnen CZ trainers gezocht werden voor ‘Rookvrij! Ook jij?’, had ik geen enkele twijfel. Dit is iets voor mij!

In mijn voormalige werk als preventiewerker op het gebied van verslavingen heb ik veel te maken gehad met kinderen die zich ernstige zorgen maakten over hun rokende ouders.

Ik heb er zin in je te mogen ondersteunen bij jouw stoppoging in groepsverband of individueel via digitale of telefonische coaching. Ik gun je graag een rookvrij leven.

Rookvrij zijn bracht mij heel veel rust. En dat was zeer verrassend na jarenlang gedacht te hebben dat je van roken rustig wordt. En wat een tijd hield ik over.

Ik wil rokers die willen stoppen met roken inspireren en ondersteunen om de stap naar een nieuw rookvrij leven te kunnen en durven nemen.

Een rookvrij leven gun ik iedereen! Nadat ik rookvrij werd met hulp van een training Rookvrij Ook jij, besloot ik zelf als trainer aan de slag te gaan om anderen te helpen.

Je doet het zelf, maar niet alleen. Dat is mijn motto. Ik gun iedereen de steun van een groep, buddy of coach om succesvol te stoppen met roken. Ik help je graag in dat proces als jouw coach.

Als kinderlongverpleegkundige kom ik regelmatig ouders tegen die ondanks de klachten van hun kind het roken niet kunnen laten. 

Dat ik gestopt ben met roken, geeft mij zelfs 20 jaar rookvrij te zijn, nog steeds een trots gevoel.

Na een periode als preventiewerker in de verslavingszorg gewerkt te hebben, werk ik nu alweer een tijdje bij de opleiding Verpleegkunde van Fontys Hogescholen.

Ik heb bewondering voor mensen die de regie in eigen handen nemen. Vaak is het een proces van loslaten van aannames en gewoontes, en het overwinnen van angsten.

Het is mijn passie om ook jou op weg te helpen naar een betere gezondheid.

Als bespeler van blaasinstrumenten  weet ik hoe fijn het is vrij en blij te kunnen ademen! Dat merkte ik pas toen ik zelf gestopt was met roken. Deze frisse lucht gun ik iedereen, te beginnen bij jouw eigen longen.

 

Niets zo leuk om iemand maanden na de groepstraining tegen te komen, die vrolijk zegt: “ik rook nog steeds niet en ik voel mij geweldig!“

In 1999 ben ik gestopt met mijn jarenlange rookverslaving, nadat ik van heel nabij de fatale gevolgen van roken meemaakte.

Een goede beslissing om te gaan stoppen met roken! Met mijn 15 jaar ervaring als groepstrainer en coach heb ik al veel mensen ondersteund bij het behalen van hun doel.

Ik ben zeer gemotiveerd om door mijn coaching in groepstrainingen, mensen te ondersteunen in het starten met een nieuw en gezonder rookvrij leven!


Ik ben, naast mijn werk als internationaal HR program manager, ook individueel coach en stoppen-met-roken (groeps) coach. Wat ik zo mooi vind aan coachen zijn die momenten dat je beiden realiseert dat er echt beweging ontstaat en er iets verandert in gedrag. 

Ik ben werkzaam als longverpleegkundige op de polikliniek Longgeneeskunde van het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven.

Een goede en bewuste stap in mijn leven waar ik iedere dag nog steeds trots op ben, is het stoppen met roken en gestopt blijven! 

Bevrijd zijn van verslaving geeft energie! Dat vond ik de grootste winst toen ik zelf stopte met roken in 2011. Stoppen is echt een proces, het gaat vaak met vallen en opstaan. Dat ik mensen hierbij mag ondersteunen, vind ik geweldig!

Ik gun iedereen een leven zonder (nicotine) verslaving. Heerlijk vrij om zélf je dag in te delen, je gezondheid te verbeteren én zelf te bepalen waar je je geld aan besteedt. 

Stoppen met roken is het mooiste cadeau dat ik mijzelf, mijn gezin en iedereen die belangrijk is voor mij heb gegeven.

Na een carrière in de Zorg & Welzijnssector heb ik een paar jaren geleden besloten het roer om te gooien en te gaan doen waarvan mijn ogen weer zouden gaan stralen. 

Trainer stoppen met roken?  Nee, dat is geen werk: dat is een combinatie van hobby, passie, leren, delen, humor, hard werken, uitdaging, reizen, genieten, doen en ervaren.

Gezondheid is voor bijna iedereen het belangrijkste in het leven, maar helaas beseffen we dat vaak pas als gezondheid niet meer vanzelfsprekend is.

Ik vind het belangrijk dat mensen goede begeleiding krijgen om te stoppen met roken en daar zet ik mij dan ook heel graag voor in.

Rookvrij worden voelde voor mij als een bevrijding. Dat gevoel gun ik jou ook! Zelf weer bepalen hoe je jouw leven leidt en niet meer afhankelijk zijn van die sigaret.

Ik ben Raymond Wiggers, ben o.a. ook gecertificeerd Mindfulness & Compassie trainer en train mensen beter voor zichzelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal. Beter voor jezelf zorgen verbetert de kwaliteit van het leven. Stoppen met roken hoort daar ook bij. 

De gevolgen van het roken zie ik dagelijks bij mijn werkzaamheden in de gezondheidszorg. Hierdoor ben ik 100% gemotiveerd om mensen te laten stoppen met roken.

Elke verandering staat of valt bij het loslaten van vastgeroeste patronen en het durven overgeven aan een nieuwe situatie. Dat vraagt intrinsieke motivatie en daadkracht. Ook bij stoppen met roken.

Echt steun kunnen bieden aan het stoppen met roken proces van de deelnemer, dát geeft mij veel voldoening.

Als beweeg- en leefstijladviseur ben ik o.a. opgeleid om mensen te begeleiden in het proces van gedragsverandering op gebied van leefstijl en gezondheid. 

Ik help je graag bij het stoppen met roken. Rookvrij worden is moeilijk, maar de moeite waard. Als leefstijlcoach en gezondheidswetenschapper help ik je graag om zelf de controle weer te nemen. 

We weten allemaal dat roken ongezond is en dat stoppen de best mogelijke keuze is die iemand kan maken. Maar ik weet ook hoe moeilijk dat is en hoe sterk de verslaving is.
Voor rokers zit het roken verweven in hun dagelijkse routine. Veel rokers willen graag rookvrij zijn, maar hebben geen idee hoe.

Begeleiding, een sterke motivatie én een hulpmiddel zijn de gouden combinatie bij het stoppen met roken. 

Velen zijn je al voorgegaan en ik hoor niet zelden dat mensen zeggen ' had ik het maar eerder gedaan!'

Vanuit mijn achtergrond als psychomotorisch therapeute werk ik ruim 20 jaar in eigen praktijk met mensen met spanningsklachten.

Na jaren ervaring als 'stoppen met roken coach' blijft het een boeiend proces ondersteuning te geven en mee te genieten van de opluchting/bevrijding wanneer dit lukt.

Als leefstijlcoach begeleid ik mensen naar een gezonder leven. Ik vind het fantastisch als mensen hiervoor kiezen en ervoor gaan.

Ik vind het leuk om tijdens de groepstraining samen met de deelnemers op zoek te gaan naar hun eigen kracht om deze verslaving te doorbreken. Humor helpt daar zeker bij!

Ik heb een HBO-achtergrond op het gebied van sport en bewegen en geef ruim 8 jaar publieke en incompany trainingen voor mensen die willen stoppen met roken.

Mijn passie is om mensen te begeleiden bij het vinden van manieren om gezonder en gelukkiger te leven. Dit breng ik in de praktijk door begeleiding bij het stoppen met roken.

“Rookvrij! Ook jij?” Jazeker, ook jij! Want mijn kracht ligt in het motiveren en enthousiasmeren van mensen en precies deze twee eigenschappen zet ik graag in om jou te coachen bij het stoppen met roken. Als ervaren coach, en voormalig HR-adviseur, zie ik snel ‘de mens achter de vraag’. Van daaruit streef ik er naar om te ‘motiveren op maat’. Dit doe ik op een praktische manier, met respect en wederzijds vertrouwen. Dus; “Rookvrij! Ook jij?” wordt als het aan mij ligt “Rookvrij, ook jij!”

 

 Ik ben een gedreven stoppen met roken coach die jou graag begeleidt naar een rookvrij leven

U rookt maar wilt stoppen. Ik trek in dat stopproces graag met u op naar een rookvrije toekomst. Ik bied u ondersteuning bij deze intensieve verandering. U hoeft het niet alleen te doen!

 Door de Rookvrij! Ook jij? methode heb ik meer grip gekregen op het begeleiding van het stoppen met roken. Bovendien haal ik er meer voldoening uit!

Inloggen Trainers

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier