Doe onze gratis Stoppen met roken test of speel onze gratis 'Escaperoom'!

Stoppen met roken test

Elke roker is anders: hoe sterk domineert het roken jouw leven? Deze rooktest bevat gerichte vragen over je rookgewoonten. Test jezelf en ontdek hoe gemakkelijk of hoe moeilijk het voor jou kan zijn om te stoppen met roken en welke methodes voor jou persoonlijk het beste kunnen werken. Deze test is ontwikkeld door de Zweedse professor Fagerström en wordt wereldwijd gebruikt om te testen in hoeverre mensen verslaafd zijn aan roken. De uitslag van de test zal per e-mail aan je worden toegezonden. 

Ga naar de test


Heb je één sigaretje tijd?

Je kan namelijk ook bovenstaande stoppen met roken test op een veel leukere manier invullen. Namelijk door onze nieuwe escape room game te spelen. Kan je in de tijd dat je anders een sigaret rookt, de uitgang vinden van dit “what about smoke..” huis? Het is leuk, informatief, leerzaam en je ontvangt na afloop ook nog eens gratis en vrijblijvend een persoonlijk advies op maat op basis van je eigen antwoorden. Jouw antwoorden op de vragen in de escaperoom zijn de basis voor je persoonlijk stopadvies. Klik hier of op onderstaande foto om te starten. Het is een bèta versie, dus wij zijn erg benieuwd wat je ervan vindt.

 whataboutsmokeroom

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier

Geld verdienen?

Hoeveel euro's bespaar je als je kiest voor een rookvrij leven? Laat de 'wat bespaar ik met een rookvrij leven' calculator zijn werk doen en kom er snel achter!

Aan de slag