Als je wilt stoppen met roken, is het prettig als je er niet alleen voor staat. Maak het jezelf daarom makkelijker en meld je aan voor een 'Rookvrij! Ook jij?'-stoppen-met-roken-training bij jou in de buurt of online. In een groep kun je elkaar steunen en heb je één gemeenschappelijk doel: stoppen met roken! Ook als je wil stoppen met andere rookwaren, zoals de e-sigaret of sigaren, ben je van harte welkom in onze groepen.

Klik hier voor meer informatie over de groepscursus

Aanmelden voor jouw stoppen-met-roken-begeleiding

Je bent meer dan welkom op onze locaties. Mocht er echter geen groepstraining bij jou in de regio beschikbaar zijn of zijn er andere redenen dat je liever vanuit huis de groepsbegeleiding volgt, dan kan je meedoen met de online training. Daarvoor heb je een camera en geluid op je computer en stabiel internet nodig.

Wil je mee doen met een groepstraining op locatie? Kies hieronder op de landkaart welke groepstraining bij jou in de buurt van start gaat. Onder de kaart staat ook een overzicht van alle beschikbare locaties per provincie. Klik op een beschikbare begeleiding om je aan te melden.

Hieronder een overzicht van de beschikbare cursussen op locatie

 

Hoe werkt de stoppen-met-roken-begeleiding?

In 7 bijeenkomsten van 1,5 uur ga je op locatie of online in groepsverband stoppen met roken. Na twee weken voorbereiding stop je op de 3e bijeenkomst gezamenlijk met roken. Vervolgens krijg je nog een maand begeleiding van onze ervaren coaches om die eerste moeilijke weken goed door te komen. Dit doen ze via een bewezen effectieve methode, die in Engeland op universiteiten is ontwikkeld. Verder is onderstaande handig of leuk voor jou om te weten over deze groepstraining stoppen met roken:

  • Vergoed door zorgverzekeraars
  • 80% is na afloop rookvrij, 37% is na 1 jaar rookvrij
  • 99,3% van de deelnemers is na afloop tevreden over de training
  • Ex-deelnemers geven de training een gemiddelde waardering van 8,9
  • Gegeven door enthousiaste gecertificeerde coaches
  • Opgenomen in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving over wat je van de groepstraining kan verwachten.

Hoe zit het met de kosten & vergoedingen?

De stoppen-met-roken-begeleiding van SineFuma wordt door alle zorgverzekeraars volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Ook eventueel aanvullend gebruik van een nicotinevervanger of een stoppen-met-roken-medicijn wordt daarbij volledig vergoed.

Lees hier meer over vergoedingen.

Meer weten?

Neem een kijkje bij de meest gestelde vragen of kijk ter inspiratie bij SineFuma in de media en hopelijk vind je daar de aanvullende informatie die je zoekt. Mocht je toch nog meer willen weten, wij helpen je graag! Neem daarom gerust contact met ons op.