De wekelijkse uitwisseling van ervaringen en gedachten waren een feest van herkenning, als ook motiverend en gezellig.
Forra (Eindhoven)

De reden dat ik me heb opgegeven voor de cursus 'Rookvrij! Ook jij?' is dat ik van mezelf weet dat ik veel baat heb bij sociale steun als het gaat om moeilijke beslissingen. Het leek mij zinvol om tijdens de eerste (zware) ontwenningsperiode een extra stok en steun achter de deur te hebben. Bij eerdere stoppogingen had ik het gevoel dat ik het helemaal alleen moest doen, wat het volhouden echt moeilijk maakte. Dankzij de cursus heb ik dit gevoel niet gehad; de wekelijkse uitwisseling van ervaringen en gedachten waren een feest van herkenning, alsook motiverend en gezellig. Ik ging elke week met een stuk meer vertrouwen in mijn doorzettingsvermogen naar huis. Ik raad de cursus absoluut aan, met name wanneer je het gevoel hebt dat je steun uit de omgeving mist, of bang bent voor zwakke momenten tijdens de eerste stopfase.

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier

stoppen met roken ah tilburg

stoppen met roken brunssum

stoppen met roken den bosch

stoppen met roken den haag

stoppen met roken eindhoven

stoppen met roken gouda

stoppen met roken den haag de doc

Geld verdienen?

Hoeveel euro's bespaar je als je kiest voor een rookvrij leven? Laat de 'wat bespaar ik met een rookvrij leven' calculator zijn werk doen en kom er snel achter!

Aan de slag