Onze stoppen met roken programma's en het Corona-virus   Lees meer   

Wij kunnen terugkijken op een geslaagde cursus.
Arie (Gouda)

'Rookvrij! Ook jij?'

Op dinsdag 15 juli kwamen de deelnemers aan de cursus voor het eerst bij elkaar. We werden verwelkomd door onze cursusleidster Hanneke Leroux.

De deelnemers vormden al snel een eenheid, ondanks de verschillen in leeftijd en sociale achtergrond. Eén ding hadden we gemeen: we willen stoppen met roken. Na een deskundige uitleg over de mogelijk te kiezen hulpmiddelen, kozen de cursisten een buddy. Het doel van de buddy was zijn/ haar cursuspartner telefonisch bij te staan tijdens  de moeilijke momenten. Een prima systeem, dat meer kans van slagen biedt dan wanneer je er alleen voor staat.

Elke cursusavond begon met de blaastest, die aangaf hoeveel ppm koolmonoxide je nog uitademde. Hoe lager dat getal was hoe beter.

Ook werd de individuele cursist alle ruimte gegeven om zijn of haar ervaringen van de week ervoor te delen met anderen. Alle problemen rondom het stoppen met roken werden besproken, omdat er een sfeer van veiligheid heerste.

Aan het einde van de cursus werd aan alle cursisten een certificaat uitgereikt. Wij kunnen terugzien op een geslaagde cursus.

Voor alle rokers, die toch eigenlijk wel zouden willen stoppen, adviseren wij: "Geeft u zich vandaag nog op voor de cursus, want morgen is de eerste dag van de rest van uw leven."

De deelnemers aan de zomercursus.

stoppen met roken ah tilburg

stoppen met roken brunssum

stoppen met roken den bosch

stoppen met roken den haag

stoppen met roken eindhoven

stoppen met roken gouda

stoppen met roken den haag de doc

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier

Rookvrij bedrijf

Creëer een optimale werksituatie voor medewerkers, verhoog productiviteit en verlaag verzuimkosten met een doordacht rookbeleid op het werk.

Lees het hier