Ik had voor de training nooit durven hopen dat het zo goed zou gaan. Ik heb veel meer energie, ben meer ontspannen en vrolijker dan toen ik een roker was.
Dorothé (Breda)

Mijn ervaring met de groepstrainingen van SineFuma is heel goed. Ik ben nog erg jong (22) en dacht daarom dat ik niet goed tussen de groep zou passen. Dit was absoluut niet het geval. Iedereen zit er met hetzelfde doel, waarbij leeftijd geen rol speelt. Na verschillende mislukte stoppogingen besloot ik om aan de trainingen deel te nemen. Het was erg fijn om gedurende 3 trainingen naar het stopmoment toe te werken. Prettig om met elkaar te praten over onzekerheden, valkuilen en angsten.

Het is ook fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat en dat je allemaal hetzelfde doormaakt. Na het stoppen dacht ik natuurlijk vaak aan een sigaret. Op zo’n moment dacht ik na over de situatie. Waarom wilde ik zo graag roken en wat voor moment was het? De eerstvolgende training gooi je dat soort dingen in de groep, waardoor je er achter komt hoe je over je moeilijke momenten heen kan komen. Door alle informatie en steun die ik van de trainers en groepsleden heb gekregen ben ik nu meer dan een maand rookvrij. Het gaat iedere dag weer een stukje makkelijker en ik ben vastberaden om niet meer te gaan roken. Ik had voor de training nooit durven hopen dat het zo goed zou gaan. Ik heb veel meer energie, ben meer ontspannen en vrolijker dan toen ik een roker was.

Ik raad iedereen aan om aan de trainingen van SineFuma deel te nemen!