Alleen zou het me niet gelukt zijn.
Tjeerd (Alphen a/d Rijn)

Alleen zou het me nooit gelukt zijn, maar ik ben nu toch echt al geruime tijd gestopt met roken. Wie had dat gedacht? Niemand! Want ik was niet te vertrouwen en kon me echt niet aan mijn afspraken houden. Ook niet met mezelf. Ik nam zo vaak het besluit, morgen rook ik niet tot half elf! Vervolgens verbrak ik de belofte al om half negen en rookte ik er weer misdadig op los. Dankzij de training van Sinefuma en de trainer, José van Helden is het me gelukt. En niet alléén mij, de hele groep is van het roken af. Dan moet je toch van goede huize komen om acht mensen tegelijk van het roken af te helpen. Dank aan José, dank aan Sinefuma, dank aan de groep. Dank voor de gezelligheid, de humor en de fantastische hulp.

T. Zewuster

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier

stoppen met roken ah tilburg

stoppen met roken brunssum

stoppen met roken den bosch

stoppen met roken den haag

stoppen met roken eindhoven

stoppen met roken gouda

stoppen met roken den haag de doc

Geld verdienen?

Hoeveel euro's bespaar je als je kiest voor een rookvrij leven? Laat de 'wat bespaar ik met een rookvrij leven' calculator zijn werk doen en kom er snel achter!

Aan de slag