_____________________________________
Standplaats:    Breda
Aanstelling:     32-40 uur
_____________________________________

 

Wie zoeken wij?

Binnen het SineFuma Managementteam zijn we op zoek naar een Manager beleid, zorg en innovatie. Wil jij een bijdrage leveren aan een gezonde rookvrije toekomst binnen een groeiende, mensgerichte en professionele organisatie? Waar jij de ruimte krijgt om zelf te groeien en eigen initiatief meer dan welkom is. Dan is dit echt een functie voor jou!
Als Manager beleid, zorg en innovatie bij SineFuma ben je een sturende kracht binnen het managementteam met verantwoordelijkheid van meerdere interne en externe onderwerpen. Je werkt voortdurend aan het optimaliseren van de kwaliteit van de stoppen-met-roken-zorg op inhoud, toegankelijkheid en betaalbaarheid. Je doet dit graag in verbinding met collega’s, waarbij iedereen vanuit zijn of haar eigen expertise een waardevolle inbreng heeft. Je bedenkt, ontwikkelt en evalueert continu het beleid en bent alert op kansen en verbeteringen voor de organisatie. Je legt makkelijk contacten binnen het stoppen-met-roken-zorgveld en bent medeverantwoordelijk voor onze ‘Rookvrij! Ook jij?’-aanpak. Dit betreft meerdere soorten stoppen-met-roken programma’s, zowel in groepsverband als via individuele coaching.
Binnen het managementteam denk je mee over ontwikkeling en kansen voor de organisatie en ben je betrokken bij de strategische onderwerpen. Daarnaast vind je het leuk om het vervolgens ook zelf naar de praktijk te vertalen en te brengen. Je bent in staat om daar waar nodig uit te zoomen (helikoperview) én in te zoomen.

Taken

Een greep uit het takenpakket:

  • Je bent onderdeel van het managementteam en draagt integrale verantwoordelijkheid over thema’s van binnen en buiten de organisatie. Dit kan betrekking hebben op de ‘nieuwe koers’ van de organisatie of op interne vraagstukken zoals aanscherpen van processen en procedures
  • Je voert gesprekken met zorgverzekeraars en met andere organisaties in het stoppenmet-roken-veld over de inhoud van de interventie, de betaalbaarheid en
    toegankelijkheid van de zorg.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor up-to-date houden, doorontwikkeling en het optimaliseren van de 'Rookvrij! Ook jij? interventies'
  • Je blijft up-to-date over alles wat er speelt in het stoppen met roken zorgveld en vertaalt deze ontwikkelingen binnen de organisatie.
  • Je kan SineFuma vertegenwoordigen in het landelijke-stoppen-met-roken speelveld.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt kennis van actuele zorgthema’s, beleid, management en financiering in de zorg
  • Je hebt ruime kennis van en passie voor stoppen-met-roken-veld, verslavingszorg of preventiebeleid
  • HBO – WO denkniveau; je hebt als achtergrond een studie in de gezondheidskunde of gezondheidswetenschappen, verslavingskunde of studie mbt beleid, management in de zorg
  • Je hebt werkervaring bij bijvoorbeeld een zorgaanbieder, ziekenhuis, zorggroep, verslavingszorg of zorgverzekeraar
  • Je kan op beleidsniveau projectmatig werken en vindt het ook leuk om zelf onderdeel te zijn van de uitvoering. Je bent dus zowel een denker als doener
  • Je bent sociaal en maatschappelijk betrokken, mensgericht en deskundig
  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent uiteraard rookvrij

Wie zijn wij?

SineFuma is dé specialist in activiteiten op het gebied van stoppen met roken. SineFuma gunt iedereen een rookvrij leven en wil daar actief aan bijdragen. SineFuma is in 2005 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke vooruitstrevende speler in het stoppen met roken (zorg)veld. Op effectieve wijze ondersteunen wij mensen naar een rookvrij leven. SineFuma werkt samen met ongeveer 80 coaches, die enthousiast deelnemers begeleiden naar een rookvrij leven. SineFuma werkt hierin samen met zorgprofessionals of bedrijven die hun patiënten en/of personeel willen motiveren om rookvrij te zijn. Daarnaast is de Academie Rookvrij onderdeel van SineFuma, die bij- en nascholingen op het gebied van stoppen met roken aanbiedt voor zorgprofessionals. Ook verkopen en gebruiken wij koolmonoxide (CO) meters.

Wat bieden wij?

Samen met een enthousiast team werk je in een plezierige en betrokken werkomgeving met persoonlijke aandacht voor medewerkers. We zijn betrouwbaar, mensgericht en werken voortdurend aan de kwaliteit van ons aanbod en dienstverlening. Er zijn verschillende redenen waarom het leuk is om bij ons te werken:

  • SineFuma werkt iedere dag aan een rookvrije samenleving;
  • SineFuma is een platte organisatie met korte lijnen;
  • SineFuma geeft medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid binnen het werk;
  • Het team is nauw betrokken bij deelnemers, opdrachtgevers en collega’s;
  • Een functie waarin je jezelf en de organisatie kan (door)ontwikkelen/laten groeien.

Is jouw interesse gewekt?

Wil jij deze kans met beide handen aangrijpen om met passie binnen deze functie je talenten tot verdere ontplooiing te brengen? Dan kijken wij uit naar je CV en motivatie. Hoe je die aan ons wil overbrengen is jouw keuze. Je kunt het sturen naar sollicitatie@rookvrijookjij.nl . We ontvangen deze graag vóór 12 oktober 2022. Voor vragen kun je contact opnemen met Nicole Hoogwerf, algemeen directeur SineFuma op nummer 076 889 5195.

De eerste gesprekken vinden plaats op 18 of 20 oktober op ons kantoor in Breda.

Een online screening kan onderdeel zijn van het sollicitatieproces. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.

 

Creëer een optimale werksituatie voor medewerkers, verhoog productiviteit en verlaag verzuimkosten met een doordacht rookbeleid op het werk.

Lees het hier