Wie zoeken wij?

Binnen het SineFuma-team zijn wij op zoek naar een enthousiaste relatiebeheerder, die het een uitdaging vindt om actief mee te werken aan ons doel: zoveel mogelijk mensen helpen gezond(er) te leven door de best mogelijke stoppen-met-roken-begeleiding aan te bieden. Jouw hoofddoelstelling hierin is om waardevolle samenwerkingen te optimaliseren en nieuwe op te zetten binnen zorginstellingen en andere organisaties in Nederland. Met jouw werkzaamheden draag je daadwerkelijk bij aan het redden van levens, doordat meer mensen rookvrij kunnen worden.
Kenmerken van onze nieuwe relatiebeheerder zijn: proactief, sociaal vaardig, integer, betrouwbaar, kwaliteitsgericht, betrokken, klantgericht, in kansen denken, doelgericht handelen en uiteraard rookvrij.

Wat doe je?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer en advisering richting nieuwe en bestaande samenwerkingspartners. Je werkt daarin effectief en efficiënt. Tevens ben je in staat om nieuwe relaties op te zetten, de huidige te onderhouden en verder uit te bouwen, zodat nog meer rokers een rookvrije toekomst tegemoet kunnen gaan. Relaties van SineFuma zijn zorgorganisaties (voor hun patiënten) en bedrijven (voor hun medewerkers). Koude acquisitie is hier vrijwel nooit aan de orde. Het gaat er met name om dat organisaties die zich bij ons melden, goed geholpen worden in hun uitdaging om rokende patiënten of medewerkers te laten stoppen met roken. Hierbij vinden de contacten veelal plaats via telefoon, e-mail en videobellen.

Taken

 Het onderhouden en optimaliseren van onze huidige samenwerkingsverbanden in de zorg.
 Aanbieden en toelichten van onze stoppen-met-roken-programma’s binnen bedrijven.
 Opzetten van nieuwe samenwerkingsverbanden in de zorg en bij bedrijven.

Profiel

Kennis
 Van het zorgstelsel is belangrijk.
 Van arbo- en vitaliteitsbeleid is handig.
 Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Opleiding en ervaring
 HBO-werk- en denkniveau.
 Affiniteit/ervaring met de zorgwereld.
 Je bent in bezit van een rijbewijs en een auto.


Wie zijn wij?

SineFuma is dé specialist in activiteiten op het gebied van stoppen met roken. SineFuma gunt iedereen een rookvrij leven en wil daar actief aan bijdragen. SineFuma is een belangrijke vooruitstrevende speler in het stoppen-met-roken-(zorg)veld. Op effectieve wijze ondersteunen wij mensen naar een rookvrij leven. SineFuma werkt hierin samen met zorgprofessionals of bedrijven die hun patiënten en/of personeel willen motiveren om rookvrij te zijn. Daarnaast bieden wij via onze ‘Academie Rookvrij!’ bij- en nascholingen op het gebied van stoppen met roken aan voor zorgprofessionals en verkopen wij koolmonoxide(CO)-meters.

Jouw toekomstige SineFuma-werkdag?

Je zet je laptop aan, haalt koffie/thee, opent je mailbox, werkt een aantal e-mails weg en bekijkt de agenda voor die dag. Om 10.00u heb je telefonisch overleg met een ziekenhuis. Je bespreekt de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat afdeling cardiologie makkelijker en beter patiënten kunnen doorverwijzen naar de stoppen-met-roken-programma’s van SineFuma. Na afloop van het gesprek e-mail je haar nog even de acties die uit het gesprek voortkwamen. Vervolgens heb je een videogesprek met een bedrijf dat over een half jaar volledig rookvrij wil zijn. Je legt uit op wat voor wijze SineFuma kan ondersteunen om de rokende medewerkers rookvrij te krijgen. Ook geef je wat tips en advies over hoe ze de interne communicatie richting de medewerkers hierover het beste kunnen aanpakken. Vervolgens word je gebeld door een ander bedrijf. Zij willen graag met SineFuma samenwerken om ervoor te zorgen dat hun rokende medewerkers structureel bij SineFuma terecht kunnen als ze willen stoppen met roken. Na afloop van het gesprek ga je aan de slag om beide bedrijven de beloofde offertes van het gewenste aanbod toe te sturen en werk je het voorstel uit voor het ziekenhuis over hoe ze het beste hun patiënten naar ons kunnen verwijzen. Je schakelt ondertussen nog even met de collega’s op kantoor om nog wat af te stemmen over lopende trajecten bij een viertal bedrijven. Je beantwoordt nog andere e-mails en sluit na een mooie en zinvolle dag je laptop af.

Wat bieden wij?

In deze functie word je geacht bij te dragen aan de verdere groei van de organisatie. Dit doe je samen met een enthousiast team in een plezierige en betrokken werkomgeving met persoonlijke aandacht voor medewerkers en opdrachtgevers. We zijn betrouwbaar, gastvrij en werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Er zijn verschillende redenen waarom het leuk is om bij ons te werken:
 SineFuma werkt iedere dag aan een rookvrije samenleving.
 SineFuma is een platte organisatie met korte lijnen.
 Het team is betrokken bij opdrachtgevers en collega’s.
 Een functie waarin jij jezelf en de organisatie kan (door)ontwikkelen/laten groeien.

SineFuma biedt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Standplaats is Breda.

Is jouw interesse gewekt?

Wil jij de kans met beide handen aangrijpen om met passie binnen deze functie je talenten tot verdere ontplooiing te brengen? Dan kijken wij uit naar je CV en motivatie. Hoe je die aan ons wil overbrengen is jouw keuze. Je kunt het sturen naar sollicitatie@rookvrijookjij.nl. We ontvangen deze graag voor 25 april 2024.

Voor vragen kun je contact opnemen met Linda van Rooijen op nummer 076-88 95 195.

De eerste gesprekken vinden plaats op 8 mei op ons kantoor in Breda.

Een online screening kan onderdeel zijn van het sollicitatieproces. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.

 

Creëer een optimale werksituatie voor medewerkers, verhoog productiviteit en verlaag verzuimkosten met een doordacht rookbeleid op het werk.

Lees het hier