Onze stoppen met roken programma's en het Corona-virus   Lees meer   

SineFuma gunt iedereen een rookvrij leven en wil daar actief aan bijdragen. Hierbij wil SineFuma toonaangevend en vooruitstrevend zijn in het aanbieden van de best mogelijke stoppen met roken begeleiding, die toegankelijk en betaalbaar is voor iedere roker die hulp nodig heeft. Met deze begeleiding voor rokers en onze opleidingen en bij-en nascholingen voor (zorg)professionals werkt SineFuma toe naar een Rookvrij Nederland.

SineFuma is in 2005 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke vooruitstrevende speler in het stoppen met roken (zorg)veld. Op effectieve wijze ondersteunen wij mensen naar een rookvrij leven. SineFuma werkt hierin samen met zorgprofessionals, die hun patiënten willen laten stoppen of bedrijven die hun personeel willen motiveren om rookvrij te zijn. Daarnaast bieden wij via onze Academie Rookvrij bij- en nascholingen op het gebied van stoppen met roken aan voor zorgprofessionals en verkopen wij de smokerlyzer koolmonoxide (CO) meters.

Stoppen met roken begeleiding

Wij bieden de volgende ‘Rookvrij! Ook jij?’ programma's aan:

 • Groepstrainingen
  • Op locatie
  • Online
 • Individuele begeleidingstrajecten:
  • Coaching op locatie
  • Telefonische coaching
  • Digitale coaching
  • Telefonische coaching speciaal voor zwangeren | Rookvrij! Allebei?
Academie Rookvrij!

Via de eigen Academie biedt Sinefuma geaccrediteerde bij- en nascholingen en opleidingen voor zorgprofessionals aan. Op die manier deelt Sinefuma haar kennis en kunde, zodat ook deze zorgverleners op een kwalitatief goede manier rokers kunnen ondersteunen bij het stoppen.

Smokerlyzers | CO-meters

Een CO-meter is een blaastest waarmee getest wordt of iemand wel of niet rookt. Deze meter wordt gebruikt om rokers extra te motiveren om te stoppen of rookvrij te blijven, ondersteunt stoppen met roken zorgverleners en wetenschappelijk onderzoekers om resultaten van begeleiding te kunnen valideren en helpt bij een eventuele diagnose voor CO-vergiftiging.

Jaarverslag 2020

We begeleiden elk jaar meer mensen naar een rookvrij leven. Hieronder zie je de resultaten en ontwikkelingen van 2020.

jaarverslag 2019 publicatie

Partners 

Nicotinepleisters

Alles over nicotinepleisters, hoe effectief het is, bijwerkingen, kosten en hoe kunnen ze het best gebruikt worden om te stoppen met roken.

Lees het hier

Rookvrij bedrijf

Creëer een optimale werksituatie voor medewerkers, verhoog productiviteit en verlaag verzuimkosten met een doordacht rookbeleid op het werk.

Lees het hier