“Stoppen met roken is super makkelijk – ik heb het al honderden keren gedaan… “

Klinkt dit bekend? Wil je graag stoppen, maar lukt het niet? Stoppen met roken valt niet mee. En daarom wil MSD, als een doorlopend vervolg op de actie om alle MSD-sites wereldwijd rookvrij te maken, je graag goede helpen via de stoppen met roken programma's van SineFuma.

MSD-sites rookvrij, jij een rookvrij leven! Daar gaan we voor, want je hebt de eerste stap naar een rookvrij leven gezet door dit te lezen. De tweede stap is om hieronder je gegevens in te vullen en je daarmee aan te melden voor een SineFuma-begeleidingstraject. Hieraan zijn voor jou geen kosten verbonden.

Persoonlijke coaching of stoppen in groepsverband?

Wat past het beste bij jou? Je kunt een eigen coach krijgen die je in 6 persoonlijke telefonische of digitale gesprekken begeleidt. Ook kan je samen met anderen meedoen aan één van de SineFuma-groepscursussen door het land. Wil je samen met collega’s in groepsverband aan de slag? Ook dat kan. In samenwerking met MSD bieden wij de groepstraining dan aan op jouw locatie. Hiervoor geldt wel dat er minstens zes aanmeldingen moeten zijn om een groep te kunnen starten.

Vul onderstaand formulier in, dan wordt daarna contact met je opgenomen over de mogelijkheden. En wie weet geniet je dan binnenkort van een rookvrij en dus vitaler leven!
Meer informatie over alle mogelijkheden vind je alvast in deze folder.

 


Aanmelden

Selecteer hierboven de juiste locatie

Toestemming

Ongeldige invoer

Dit gebeurt alleen als je zorgverzekeraar de kosten voor de begeleiding 100% vergoedt. Dit kost je niets, je merkt er niets van en je hoeft hier zelf niets voor te doen. Indien je toestemming geeft wordt ook eventueel aanvullend gebruik van nicotinevervangers of medicijnen tijdens de begeleiding volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Ook dit wordt voor je geregeld. Mocht dit om wat voor reden dan ook bij jou niet vergoed worden, dan zorgt MSD ervoor dat alles alsnog vergoed wordt. Dus deelname is dankzij je zorgverzekeraar en MSD altijd volledig gratis.Je persoonlijke gegevens

vul aub uw geslacht in
Vul hier uw achternaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw functie in
Vul hier uw adres in
Vul hier uw postcode in
Vul hier uw woonplaats in
Vul hier uw geboortedatum in
Vul hier uw burgerservice nummer (BSN) in
Geldig BSN is noodzakelijk voor aanmelding. (BSN is te vinden op uw rijbewijs/ID-kaart/paspoort)

Ongeldige invoer

U moet nog akkoord gaan met onze algemene voorwaarden