Laatste informatie over de gevolgen van het Corona-virus op onze stoppen met roken begeleiding  Lees meer

Via deze pagina proberen wij je zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van de eventuele gevolgen van het Corona-virus op onze stoppen met roken programma's.

Stoppen met roken blijft belangrijk

In deze bijzondere tijden is het misschien wel belangrijker dan ooit om te kiezen voor een rookvrij leven. Het is bekend dat rokers vatbaarder zijn voor het corona-virus en een hogere kans hebben op ernstige symptomen. Ook hoesten rokers over het algemeen meer.

corona stoppen met roken

Gevolgen stoppen met roken begeleiding

Vanwege het corona-virus heeft SineFuma uiteraard ook de nodige maatregelen getroffen.

Groepstrainingen
  • Groepstrainingen zijn beschikbaar. Kijk hier voor alle geplande groepstrainingen en om je aan te melden. Uiteraard wordt hier rekening gehouden met alle veiligheid- en gezondheidrichtlijnen en de (on)mogelijkheden van locaties om op 1,5 meter afstand van elkaar te zitten.
Persoonlijke begeleiding
  • Blijf je gewoon voor persoonlijke begeleiding bij jou in de buurt aanmelden. Je krijgt dan namelijk een 'lokale' coach toegewezen;
  • Deze begeleiding vindt op dit moment of telefonisch plaats of weer face-to-face. Dit is afhankelijk van de locaties waar wij gebruik van maken en of het op een verantwoorde corona-proof manier kan;
  • Als je je voor telefonische coaching aanmeldt, kan dit later niet meer worden omgezet naar face-to-face coaching.
Telefonische coaching en digitale coaching

Dit blijft onveranderd.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch en per e-mail gewoon bereikbaar. De bezetting op ons kantoor is wel minder, maar vooralsnog zijn wij prima bereikbaar.