“Stoppen met roken is super makkelijk – ik heb het al honderden keren gedaan… “

Klinkt dit bekend? Wil je graag stoppen, maar lukt het niet? Stoppen met roken valt niet mee. En daarom wil ALDI je graag goede ondersteuning bieden via de stoppen met roken programma's van SineFuma. Dus proficiat! Want je hebt de eerste stap naar een rookvrij leven gezet door dit te lezen. De tweede stap is om hieronder je gegevens in te vullen, zodat wij je kunnen bellen om je te informeren over de mogelijkheden en je aan te melden voor éen van onze begeleidingstrajecten.

Persoonlijke coaching of stoppen in groepsverband?

Wat past het beste bij jou? Je kan een gratis eigen coach krijgen die je in 6 persoonlijke telefonische of digitale gesprekken begeleidt of je kan samen met anderen stoppen door mee te doen met één van onze groepscursussen door het land. Wil je samen met collega's op je eigen locatie stoppen? Ook dat kan. In samenwerking met ALDI bieden wij de groepstraining dan aan op jouw locatie. Hiervoor geldt wel dat er voldoende aanmeldingen moeten zijn om een groep te kunnen starten. 
Heb je interesse in de groepstraining samen met collega’s op locatie van ALDI? Stuur dan een mail naar aldifit@aldi.nl

Als je onderstaand formulier invult, nemen wij contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden voor professionele begeleiding te bespreken. En wie weet geniet je dan binnenkort van een rookvrij vitaler leven. Houdt er rekening mee dat wij je bellen tussen 09.00-17.00u met het telefoonnummer 076-88 951 95. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op, we hopen je snel te spreken!

Meer informatie over alle mogelijkheden vind je alvast in deze folder.


Je persoonlijke gegevens

vul aub uw geslacht in
Vul aub uw naam in
Vul aub uw woonplaats in
Ongeldige invoer
Vul aub uw e-mailadres in.
Vul aub uw functie in
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Dit gebeurt alleen als je zorgverzekeraar de kosten voor de begeleiding 100% vergoedt. Dit kost je niets, je merkt er niets van en je hoeft hier zelf niets voor te doen. Indien je toestemming geeft wordt ook eventueel aanvullend gebruik van nicotinevervangers of medicijnen tijdens de begeleiding volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Ook dit wordt voor je geregeld. Mocht dit om wat voor reden dan ook bij jou niet vergoed worden, dan zorgt ALDI ervoor dat alles alsnog vergoed wordt. Dus deelname is dankzij je zorgverzekeraar en ALDI altijd volledig gratis.


Ongeldige invoer

Eventuele opmerkingen